torek, 20. marec 2012

Vrtne fontane


Vrtne fontane in vodometi že od nekdaj krasijo vrtove pred prestižnimi objekti. Danes občudovanje vrtne fontane ni več omejeno na prestižne objekte. Fontane in vodometi so lahko del vsakega vrta ali parka ob domači hiši.

Postavitev vrtne fontane je postala dosegljiva za vsakogar. Od vaših želja in prostora je odvisno kakšno varianto fontane si boste zaželeli. Cena vrtne fontane je odvisna od velikosti in izvedbe fontane. Vse bolj popularne so moderne vrtne fontane iz visoko kakovostnih materialov.

Vodometi in fontane zaživijo spomladi, pravo razkošje pa so poleti.  Vaš vodomet ne bo ponos vašega vrta samo podnevi. Ob toplih poletnih večerih preživimo veliko časa zunaj. Takrat pride lepo osvetljen vrtni vodomet do pravega izraza. Spreminjanje barv, lomljenje svetlobe in prijetno žuborenje vode…

Kupimo lahko že pripravljene fontane, ki jih hitro in preprosto montiramo. Fontano pa lahko »zgradimo« tudi sami. Planiranje fontan bo lažje ob pomoči nasvetov strokovnjakov za urejanje okolice vaše hiše. Seveda ste lahko sam svoj mojster, saj sami najbolj poznate svoje želje in zahteve. Pri izgradnji vrtne fontane pa vam bo zagotovo v pomoč tehnika podjetja Oase, ki ponuja visokokakovostne črpalke in vse ostalo kar potrebujete za domačo fontano. 
Ponujamo vam pestro izbiro vodometov in vrtnih fontan Oase. Različni vodni motivi, ki jih enostavno namestimo in pripravimo za uporabo. Eden popularnejših je vrtna fontana - vodni slap.

Moderne vodne fontane

Vrtna fontana

Vrtna fontana - vodni slap

Ni komentarjev:

Objavite komentar