ponedeljek, 12. marec 2012

Sobne fontane - namizne, stenske ali talna fontana?

Vrtne in sobne fontane krasijo mnoge vrtove in stanovanja. Vse bolj energijo, ki jo dajejo vodne fontane koristimo v stanovanjih. Namizne sobne fontane so odlična rešitev za vse, ki bi radi hitro, enostavno in z minimalnimi stroški dodali svojemu stanovanju življenjsko energijo, ki jo prinaša voda. Prijetno pretakanje vode bo vaš prostor naredilo prijetnejši. V zimskih mesecih, ko ogrevanje osuši zrak v prostoru bo sobna fontana dodala nekaj nujno potrebne vlažnosti. Če premorete nekaj kreativnost lahko s pomočjo kompleta sobne fontane Oase ustvarite pravo umetnino..
Sobna fontana Oase LunaLed Creative set je popoln komplet, ki ga odlikuje enostavna in hitra inštalacija. Lahko ga uporabite v vašem dnevnem prostoru, sobi kjer preživite največ časa, delovnem prostoru, kopalnici, praktično kjerkoli… Je prenosljiv zato je še toliko bolj uporaben. Namizne fontane so odlično dopolnilo tudi za terase in balkone. Prihaja toplejši čas leta in čas, ko boste še več časa posedali na balkonih, terasah. Ob toplih večerih je lahko fontana obsijana s pravo svetlobo vizualni biser vašega prostora.
Potrebujete več idej in nasvetov glede postavitve svoje prve vodne fontane. Preverite lahko našo ponudbo sobnih in vrtnih fontan. Fontane in vodni motivi

Ni komentarjev:

Objavite komentar