torek, 20. marec 2012

Izdelava vrtne vodne fontane - vodometa Oase

Želite vašemu vrtu dodati vodno fontano, ki bo v vaše okolje prinesla prepotrebno energijo in bo ob poletnih večerih prava paša za oči sosedov in vaših obiskovalcev. Vrtne fontane s pomočjo izdelkov Oase so prava rešitev. Nekaj idej o vaši vodni fontani lahko dobite v spodnjem videu. Celoten postopek izdelave vrtne fontane je enostaven s pomočjo najkakovostnejših rešitev za vodomete in fontane Oase. Želite le nasvet o izgradnji fontane ali pa ugodno nabaviti opremo Oase? Pokličite nas in preverite našo ponudbo izdelkov za vodomete in fontane Oase.

Vrtne fontane


Vrtne fontane in vodometi že od nekdaj krasijo vrtove pred prestižnimi objekti. Danes občudovanje vrtne fontane ni več omejeno na prestižne objekte. Fontane in vodometi so lahko del vsakega vrta ali parka ob domači hiši.

Postavitev vrtne fontane je postala dosegljiva za vsakogar. Od vaših želja in prostora je odvisno kakšno varianto fontane si boste zaželeli. Cena vrtne fontane je odvisna od velikosti in izvedbe fontane. Vse bolj popularne so moderne vrtne fontane iz visoko kakovostnih materialov.

Vodometi in fontane zaživijo spomladi, pravo razkošje pa so poleti.  Vaš vodomet ne bo ponos vašega vrta samo podnevi. Ob toplih poletnih večerih preživimo veliko časa zunaj. Takrat pride lepo osvetljen vrtni vodomet do pravega izraza. Spreminjanje barv, lomljenje svetlobe in prijetno žuborenje vode…

Kupimo lahko že pripravljene fontane, ki jih hitro in preprosto montiramo. Fontano pa lahko »zgradimo« tudi sami. Planiranje fontan bo lažje ob pomoči nasvetov strokovnjakov za urejanje okolice vaše hiše. Seveda ste lahko sam svoj mojster, saj sami najbolj poznate svoje želje in zahteve. Pri izgradnji vrtne fontane pa vam bo zagotovo v pomoč tehnika podjetja Oase, ki ponuja visokokakovostne črpalke in vse ostalo kar potrebujete za domačo fontano. 
Ponujamo vam pestro izbiro vodometov in vrtnih fontan Oase. Različni vodni motivi, ki jih enostavno namestimo in pripravimo za uporabo. Eden popularnejših je vrtna fontana - vodni slap.

Moderne vodne fontane

Vrtna fontana

Vrtna fontana - vodni slap

Sobne fontane - namizne in stenske fontane

Sobne fontane različnih oblik in velikosti bodo poživile vaš prostor. Nekaj primerov sobnih fontan si lahko ogledate spodaj. Namizna fontana, stenske fontane, talna fontana in fontana na balakonu.
Namizna sobna fontana



Namizni osvetljen sobni vodni motiv
Stenska sobna fontana

ponedeljek, 12. marec 2012

Sobne fontane - namizne, stenske ali talna fontana?

Vrtne in sobne fontane krasijo mnoge vrtove in stanovanja. Vse bolj energijo, ki jo dajejo vodne fontane koristimo v stanovanjih. Namizne sobne fontane so odlična rešitev za vse, ki bi radi hitro, enostavno in z minimalnimi stroški dodali svojemu stanovanju življenjsko energijo, ki jo prinaša voda. Prijetno pretakanje vode bo vaš prostor naredilo prijetnejši. V zimskih mesecih, ko ogrevanje osuši zrak v prostoru bo sobna fontana dodala nekaj nujno potrebne vlažnosti. Če premorete nekaj kreativnost lahko s pomočjo kompleta sobne fontane Oase ustvarite pravo umetnino..
Sobna fontana Oase LunaLed Creative set je popoln komplet, ki ga odlikuje enostavna in hitra inštalacija. Lahko ga uporabite v vašem dnevnem prostoru, sobi kjer preživite največ časa, delovnem prostoru, kopalnici, praktično kjerkoli… Je prenosljiv zato je še toliko bolj uporaben. Namizne fontane so odlično dopolnilo tudi za terase in balkone. Prihaja toplejši čas leta in čas, ko boste še več časa posedali na balkonih, terasah. Ob toplih večerih je lahko fontana obsijana s pravo svetlobo vizualni biser vašega prostora.
Potrebujete več idej in nasvetov glede postavitve svoje prve vodne fontane. Preverite lahko našo ponudbo sobnih in vrtnih fontan. Fontane in vodni motivi